GF&K erbjuder professionell service vid nationella och internationell konferenser. Den perfekta samarbetspartnern vid flexibla behov.

GF&K genomför workshops, kurser, seminarier och konferenser på ett servicevänligt sätt såväl nationellt som internationellt. Efter önskemål sköter vi även alla kringarrangemang såsom resor, boende, sociala aktiviter, lunch, middag, förfriskningar, dokumentation och teknik .

GF&K har mycket god kännedom om Uppsalas konferenslokaler och anlitas som konsult för att hitta rätt lokal åt varje grupp.

GF&K vill främja kulturturism och väver gärna ihop konferens med kulturella aktiviteter och resor. Ekoturism är ett nytt koncept för den som vill satsa på hållbar samhällsstruktur inom konferensvärlden.

GF&K marknadsför smidigt och kostnadseffektivt. Mindre och större marknadsundersökningar ligger till grund för konferens, seminarier och annan fortbildning.

GF&K assisterar även andra företag att nå ut med sin kunskap genom enkla och professionella marknadsföringsåtgärder.

Vi kan på ett enkelt och smidigt sätt föra ut kunskap om möten och händelser på ett sätt ingen annan har gjort förut. Att utmana befintliga strukturer är en del av vår marknadsföringsstrategi. Låt oss få göra jobbet åt er! För ett par år sedan hade vi gjort initialfasen gratis bara för att visa att det går. Nu med 23 år på nacken tar vi betalt från första timmen! Men räkna med att vi gör vårt jobb snabbt med kvalitet och därmed kostnadseffektivitet. I och med vårt sällsynta kvalitets tänk så gör vi delikata arbeten på ett mycket enkelt och kvalitetsmedvetet sätt.

Se vår första film från början av 2000-talet

Extra information